Hastanemize Cerrahi Maskelerin dikimi için overlok makinası bağışı

İlan Tarihi:19.6.2020 08:42:00
Güncelleme Tarihi:19.6.2020 08:44:00

Pandemi sürecinde artan maske karşılamak amacıyla kendi bünyemizde üretimine başlanan Cerrahi Maskelerin dikimi için 2 adet dikiş makinası ve 1 adet overlok makinası hastanemize bağışlanmıştır. Hastane bünyesinde görev yapan personellerimiz 10 gün içerisinde 5000 adet maske üretirken bu bağışlarla birlikte kapasiteyi iki katına çıkarmıştır. Hastane sağlık çalışanları başta olmak üzere üretilen maskeleri hastanede tedavi gören hastaların ihtiyacını karşılama yönünde kullanılmaya başlandı. Cerrahi maskelerin de dikim sonrası sterilizasyon işlemine tabi tutulduktan sonra paketlenip kullanıma sunulmaktadır.

Tüm dünyada baş gösteren ülkemizi de içene alan Covid-19 salgını çerçevesinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi olarak bizleri ve değerli sağlık çalışanlarımızı bu zorlu süreçte yalnız bırakmayan ve Hastanemizde personelimizin  genelinde kullanılmak üzere çok sayıda bağış yapan, katkıda bulunan Manisa Sağlık-Sen Şubesi, Manisa Kalıp ve Makine İmalatçıları Derneği ve ismini açıklanmasını istemeyen bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.

dikiş1 dikiş2